OM OSS -old 2

OM OSS

Tågsemester.nu är en utveckling av Facebookgruppen Tågsemester, som startades av miljöentreprenören Susanna Elfors år 2014.

Susanna, som just då var hemkommen från en längre tågsemester, ville göra det enklare för människor att resa hållbart med tåg. 

Efter några år exploderade intresset för gruppen. Den växer nu ständigt och har mycket aktiva medlemmar. 

För att möta efterfrågan på tips och inspiration när det gäller tågsemestrande har Susanna bjudit med sin kontorskollega Andreas Sidkvist att bli hennes medresenär på denna resa.  Andreas har arbetat som frilansande projektledare och kommunikatör i 10 år med fokus på hållbarhet. 

Tillsammans har de startat företaget Rädda Världen HB för att driva Tågsemester.nu och annat som efterfrågas av Facebookgruppens medlemmar.

OM TÅGSEMESTER.NU

Tanken med tågsemester.nu är att det ska bli en naturlig startplats för alla som vill åka med tåg på semestern. På sajten ska inspiration, tips och erbjudanden varvas och medlemmar ur Facebookgruppen Tågsemester kommer att bjudas in att bli delaktiga att fylla sajten med reseskildringar, frågor & svar, tips & trix och annat som efterfrågas. På sikt kommer det även bli möjligt att boka sina tågsemesterresor genom sajten.