Naturskyddsföreningens erbjudande

Stöd Naturskyddsföreningen

Som medlem får du alltid 10 % rabatt hos SJ

Naturskyddsföreningen är Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Vi påverkar politiker, jagar miljöbovar och påverkar lagstiftningen. Vi sätter rampljuset på brinnande miljöfrågor genom rapporter, kampanjer, böcker, debatter, konferenser och ett intensivt pressarbete.

Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är våra viktigaste arbetsområden. Naturskyddföreningen arbetar för hållbara transporter. En viktig del i det är att gynna transporter som ger minskad miljöpåverkan. Tåg är bättre för miljön än flyg och vägtransporter.

Vill du rädda världen? Bra, vi är över 220 000 medlemmar som vill samma sak. Bli medlem du också, så kämpar vi tillsammans!

Det här får du som medlem:

  • Tidningen Sveriges Natur – vi skickar landets största miljö- och naturtidning till din brevlåda eller mejlinkorg fem gånger per år.
  • 10 procent på resor med SJ. Resor märkta med Bra Miljöval.
  • Hyra stugor – du kan hyra våra stugor runt om i landet till ett förmånligt pris.
  • Gratis aktiviteter – vi finns på de flesta orter, som medlem är du välkommen att delta i allt från naturvandringar till workshops.
  • Möjlighet att bli aktiva – du som vill engagera dig ideellt i miljö- och naturfrågor har massor att välja på hos Naturskyddsföreningen, och du väljer själva hur mycket tid ni kan avvara.

Bli medlem här idag!
 

SJ- Malmo-21848013749_b001e0c87e_k.jpg