Mall från Yogatågresan

YOGATÅGRESA

 med alpvandring och kurbad 

Längtar du efter att bege dig på yogaresa men vill undvika att flyga? Då är detta resan för dig!

Följ med yogainstruktören, föreläsaren och författaren Catarina Rolfsdotter-Jansson till Bad Gastein. Njut av vandring och yoga i nationalparken Hohe Tauern, bad i thermal- pooler och ledd morgonmeditation. På vägen dit och hem njuter du av Europa genom tågfönstret, yogar på cool studio i Hamburg och går på vego-ekotur.

Ledd meditation (20 min) varje morgon före frukost. Vi tar oss upp i bergen varje morgon och utövar yoga utomhus. Yoga på hängbro, vid vattenfall, i grotta med helande egenskaper och uppe på höghöjdsplatå i Nationalparken Hohe Tauern.


På eftermiddagarna kan vi njuta av kurbad i varma utomhusbassänger, strosa i den vackra staden eller bara vila. Frukost ingår i resans pris. Vi äter lunch på bergsrestauranger eller om du hellre vill njuta av medhavd matsäck. På kvällarna äter vi på någon av Bad Gasteins mysiga restauranger.

Om reseledaren

Catarina Rofsdotter-Jansson har undervisat yoga i 15 år. Hon har skrivit tolv böcker om hälsa och hållbar utveckling och föreläser både i Sverige och utomlands. Under sin studietid arbetade hon som reseledare i Österrike. 

8-15 augusti 2019

Tåg T&R Köpenhamn – Bad Gastein inkl stopp i Hamburg, fem nätter på Boutiquehotell Lindenhof i Bad Gastein
inkl frukost, övernattning i Hamburg med besök på yogastudio och vego-eko-tur.
Pris per person i dubbelrum 13 000:-
 

Enkelrumstillägg 1 390:- Tillägg för sovvagn för endast två personer; 475:- pp

Teknisk arrangör: BIG Travel.

Pris med reservation för ev ändringar i tågpriser.