Nominera till Tågsemesterpriset 2020

Inför Tågsemesterdagen den 28 mars har vi den stora glädjen att lansera Stora tågsemesterpriset, en tävling där vi tillsammans utser följande.

Årets tågskrytare
En tågskrytare är en person som sprider resglädje och inspiration genom att dela med sig av sina fantastiska resor i Tågsemestergruppen. Resorna kan vara till när och fjärran, och de ska vara hållbara. (Resor som inkluderar flyg ingår ej).

Årets tågnörd
Detta pris går till en gruppmedlem som på ett ödmjukt sätt hjälper oss alla genom att dela med sig av sin stora kunskap i det ädla tågresandets konst. Hen svarar på frågor, gör dokument med resrutter och finns allmänt till hands.

Årets lokomotiv
Till skillnad från de andra priserna är detta inte ett pris enbart för gruppens medlemmar (även om det förstås är en fördel att vara med i gruppen). Det här priset går till en person som har drivit tågfrågan framåt på något sätt. Det kan vara en skribent eller en politiker eller någon annan pådrivare.

Läs mer och nominera dina favoriter här!

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *