Gott nytt tågsemester-år!

Vilket år detta har varit! För exakt ett år sedan hade Tågsemestergruppen 3619 medlemmar, när detta skrivs har den nästan 40 000 medlemmar och tillväxttakten är mycket hög med mellan 250 och 680 nya medlemmar per dygn.

Och vad har inte hänt under detta år? Först och främst har gruppen bidragit till en massa härliga tågsemesterar till när och fjärran.

Sen har den synts i media. Hela våren var det ett mediauppbåd kring gruppen utan dess like. Gruppen syntes i TV, tidningar och radio. Gruppens admin fick även delta i en debatt i Europaparlamentet som handlade om bättre tågförbindelser i Europa.

Under våren hörde också förläggaren Eva Wrede av sig och ville skriva en bok med namnet Tågsemester. Sagt och gjort, nu är boken på gång. Den kommer att innehålla 25 inspirerande reseberättelser och en massa praktiska tips.

Boken kommer ut den 30 mars i år och det är ingen slump. Det sammanfaller nämligen med Tågsemesterträffen på Hotel Clarion Stockholm. När detta skrivs har över 4600 personer anmält intresse och den siffran ökar varje dag.

I höstas fick gruppen också ett pris, Blåslampan som är Sveriges Konsumenters pris, det var mycket roligt och hedrande.

Tågsemestergruppen har också blivit mer än bara en grupp, just nu håller det på och bildas ett bolag som drivs av oss, Andreas och Susanna.

Under några intensiva veckor i oktober, november och december har vi startat upp verksamheten i ett flygande fläng. Vi har affärsutvecklat samt haft flera möten med tåg- och semesterbranschens olika aktörer.

Det vi har landat i är att Tågsemester.nu kommer att göra följande framöver:

– Arrangera Tågsemesterträffen den 30 mars i Stockholm.

– Erbjuda en bokningstjänst (ja, ni ska kunna köpa era interrailkort med mera från oss).

– Erbjuda gruppresor. I samarbete med researrangerörer kommer vi att erbjuda olika spännande resor. Snart kommer ett sånt erbjudande, så

håll utkik på Facebook och här på hemsidan.

– Ge olika erbjudanden tillsammans med olika samarbetspartners. Det kan vara till exempel en paketresa till Köpenhamn med hotell, eller en resa till Alperna.

Vi kommer också att jobba med att gruppen ska fungera bra och göra reglerna mer tydliga.

Allt detta med start från den 7 januari. Veckan som kommer har vi fortfarande jullov.

Detta kommer helt enkelt att bli ett fantastiskt nytt tåg-år med många härliga tågsemestrar att se fram emot.

Gott nytt år!

Önskar
Andreas & Susanna

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *